Συμφωνία ΕΒΟΛ- Μαρινόπουλου για την παραγωγή δυο γιαουρτιών

07-03-2013, 14:15
Συμφωνία ΕΒΟΛ- Μαρινόπουλου για την παραγωγή δυο γιαουρτιών

Συμφωνία με την ΕΒΟΛ έκλεισε η Μαρινόπουλος για την παραγωγή των δύο νέων παραδοσιακών της γιαουρτιών. Πρόκειται για το «Παραδοσιακό Πρόβειο Γιαούρτι Carrefour» και το «Παραδοσιακό Αγελαδινό Γιαούρτι Carrefour», δυο προϊόντα υψηλής ποιότητας, με εξαιρετική γεύση και ευχάριστη επίγευση.

 

Η νέα συνεργασία της Μαρινόπουλος ΑΕ, περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής να υποστηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς για τη διάθεση στην κατανάλωση των private label προϊόντων της. Πλέον εξέχουσα θέση μεταξύ αυτών κατέχει και η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, η οποία έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στην αγορά των γαλακτοκομικών. Η ΕΒΟΛ ιδρύθηκε το 1952 από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου, με σκοπό την συγκέντρωση, επεξεργασία και διάθεση φρέσκου γάλακτος στην τοπική αγορά.

 

Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Jérôme Loubère, «με την ευθύνη και την ευαισθησία που διακρίνει και τις δύο εταιρείες, μέσα από τη συνεργασία τους αυτή θα επιτευχθεί ένας διπλός στόχος: αφενός η επιβράβευση και τόνωση της προσπάθειας των κτηνοτρόφων του Βόλου που ασχολούνται με την παραγωγή γάλακτος και αφετέρου η ανάγκη των καταναλωτών να βρίσκουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα σε ελληνικά σούπερ μάρκετ».

 

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ και τής ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος υπογραμμίζει την διαχρονική ουσιαστική προσπάθεια της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ για παραγωγή παραδοσιακών ποιοτικών προϊόντων πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή. «Τα προϊόντα αυτά, μέσα από την μεγάλη αλυσίδα των καταστημάτων της Μαρινόπουλος ΑΕ, η οποία δίνει έμφαση στην ποιότητα και στο μεράκι, θα βρουν ανταπόκριση στον καταναλωτή ο οποίος νοιάζεται να αγοράσει αγνά προϊόντα που παράγονται από γάλα τοπικών παραγωγών της περιοχής μας». Ο κ. Πρίντζος συγχαίρει ιδιαίτερα την αλυσίδα S/M Μαρινόπουλος ΑΕ η οποία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, δείχνει την ευαισθησία της και στηρίζει τον παραγωγό, τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο καθώς και τον Έλληνα καταναλωτή, προσφέροντας αρίστης ποιότητας προϊόντα στην αγορά, εκφράζει δε την ελπίδα να την μιμηθούν και άλλες επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σημειώνεται ότι η προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, λόγω τόσο της οικονομικής ύφεσης, όσο όμως και της ποιοτικής αναβάθμισης τους. Αναφορικά με τη συμμετοχή των «ιδιωτικών» σημάτων (private label) στο σύνολο του όγκου πωλήσεων για την κατηγορία των γιαουρτιών η διείσδυση των private label κωδικών για το 2012 ήταν 32%, ενώ καταγράφηκε ανοδική πορεία της τάξης του 7,2% έναντι πάντα του 2011.

Θέματα της ίδιας ενότητας
09.19.2016 14:29

Στις 26/9 η ιδρυτική συνέλευση της νέας αμιγούς συνεταιριστικού χαρακτήρα ΠΑΣΕΓΕΣ
Στις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση της νέας αμιγούς συνεταιριστικού χαρακτήρα ΠΑΣΕΓΕΣ

09.15.2016 15:13

Συνάντηση Μπόλαρη με τον Σύλλογο βουβαλοτρόφων
Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βουβαλοτρόφων Κερκίνης συναντήθηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος...

08.24.2016 11:33

Συνάντηση Μπόλαρη, με το Προεδρείο του Α.Σ. Φασολοπαραγωγών Πρεσπών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»
Με το Προεδρείο και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εθνικού Δρυμού Πρεσπών «Πελεκάνος», συναντήθηκε ο...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<