Νέα ημερομηνία για το Disrupt Startup ScaleUP

24-09-2015, 16:31
Νέα ημερομηνία για το Disrupt Startup ScaleUP

Tο Disrupt Startup ScaleUP, το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 1-4 Οκτωβρίου 2015, μετατίθεται για τον Μάϊο 2016.

Με βασικό στόχο την διοργάνωση μιας εκδήλωσης με την εμβέλεια και τον αντίκτυπο που έχει πλέον αποκτήσει το Disrupt Startup ScaleUP, θεωρούμε ότι το σημερινό περιβάλλον αστάθειας με τις συνεχείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, δεν μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε αυτή τη στιγμή το συνέδριο με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει και τηρούμε μέχρι σήμερα.

Νιώθοντας βαθιά την υποχρέωση απέναντι στους δεκάδες συμμετέχοντες που έχουν ήδη υποβάλει συμμετοχή στους διαγωνισμούς καινοτομίας, θα πραγματοποιήσουμε κανονικά σε ειδική εκδήλωση το Διαγωνιστικό Σκέλος του συνεδρίου στις 2-3 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ημιτελικούς και τελικούς των διαγωνισμών Future Agro Challenge, Get in the Ring, Creative Business Cup και CleanTech Open Global Ideas, μέσα από τους οποίους θα προκύψουν οι Εθνικοί Νικητές που θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή και τους αντίστοιχους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Οι συμμετέχοντες έχουν λάβει ήδη ενημέρωση σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

Oι ID-GC, διοργανωτές της εκδήλωσης, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συνεργάτες για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Συνεχίζουμε εντατικά την προετοιμασία του Disrupt Startup ScaleUP και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο (2016).

Θέματα της ίδιας ενότητας
01.15.2018 11:36

Τρ. Πειραιώς: Συνεργασία με την Π. Πετρόπουλο ΑΕΒΕ για χρηματοδότηση
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

03.07.2016 14:12

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του ΕΣΠΑ
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες του...

01.25.2016 18:45

Πληρωμές των παραγωγών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διανομής δωρεάν ρυζιού
Άρχισε η πληρωμή των δικαιούχων που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση κατά το 2015, του εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής ρυζιού σε...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<