Syngenta: Ημέρα Έρευνας και Ανάπτυξης- Σε αναμονή για προϊόντα απαράμιλλης καινοτομίας

22-09-2015, 13:47
Syngenta: Ημέρα Έρευνας και Ανάπτυξης- Σε αναμονή για προϊόντα απαράμιλλης καινοτομίας

-15 νέα προϊόντα φυτοπροστασίας με προσδοκώμενη αξία πωλήσεων πάνω από $6δισ.
- Υπερδιπλασιασμός στις πωλήσεις και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου προϊόντων που αναμένουμε
-Μεγαλύτερη παραγωγικότητα στην Έρευνα & Ανάπτυξη σε σχέση με τη βιομηχανία


Στο ερευνητικό της κέντρο στο Stein της Ελβετίας, η Syngenta θα παρουσιάσει το πλαίσιο με τα αναμενόμενα προϊόντα απαράμιλλης καινοτομίας στην χημεία, τους σπόρους και τα χαρακτηριστικά τους. Τα όσα αναμένονται περιλαμβάνουν πλήθος τεχνολογιών που θα επιταχύνουν περαιτέρω την δημιουργία αξίας και θα ενισχύσουν την ηγετική θέση της εταιρίας στη βιομηχανία.

 

Στη φυτοπροστασία, η εταιρία έχει να επιδείξει προηγμένη τεχνολογία, εστιάζοντας σε εννέα νέες δραστικές ουσίες με δυναμικό πωλήσεων πάνω από $3,6δισ. Αυτά περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως το μυκητοκτόνο ευρέως φάσματος ADEPIDYNTM (pydiflumetofen) και το ORINDISTM για κηπευτικά και δενδροκομικές καλλιέργειες, τα οποία θα ενισχύσουν την παγκόσμια ηγετική θέση της Syngenta στα μυκητοκτόνα. Σε αναμονή βρίσκονται προϊόντα με υψηλό δυναμικό πωλήσεων στις κατηγορίες των εντομοκτόνων και των ζιζανιοκτόνων, καθώς επίσης και καινοτόμες τεχνολογίες στην επένδυση σπόρων.

 

Στους σπόρους και τα χαρακτηριστικά τους, οι πωλήσεις σε ότι αφορά το καλαμπόκι, εκτιμάται ότι θα διπλασιαστούν. Βασισμένοι στην επιτυχία του HYVIDOTM στο κριθάρι πρόσφατα επιτύχαμε κατοχύρωση της τεχνολογίας μας και στα υβρίδια σιταριού. Η έναρξη της εμπορίας των προϊόντων της προαναφερθείσας τεχνολογίας αναμένεται να γίνει προς το τέλος της δεκαετίας, με δυναμικό πωλήσεων πάνω από $3δισ. Στο γενετικό υλικό, σε παγκόσμιο επίπεδο βρισκόμαστε στη θέση που μας επιτρέπει να οδηγήσουμε την επόμενη φάση βελτίωσης των φυτών με την βοήθεια και της γενετικής μηχανικής, με καινοτόμα σχέδια αναφορικά με την αντιμετώπιση των σκωριάσεων στη σόγια (Soybean rust) και των μυζητικών εντόμων, καθώς επίσης μέσω της εφαρμογής προηγμένων τεχνολογιών για την ανθεκτικότητα σε ζιζανιοκτόνα και στο σιδηροσκούλικο του καλαμποκιού.

 

Η εταιρία θα εστιάσει στην ηγετική της θέση, στην παραγωγικότητα της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και στην απόδοση των επενδύσεων.

 

Ο ρυθμός της καινοτομίας επιταχύνεται, όπως δείχνουν και τα στοιχεία από τα νέα προϊόντα και τις πωλήσεις που συνδέονται με αυτά. Η παραγωγικότητα θα βελτιωθεί περαιτέρω, καθώς η επένδυση σε παγκόσμιες πλατφόρμες, όπως είναι η βιολογική αξιολόγηση και το ρυθμιστικό πλαίσιο, οδηγούν σε επιπλέον αποδόσεις.

 

H Trish Malarkey, Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης, αναφέρει: «Επιταχύνουμε το ρυθμό της καινοτομίας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουμε την παραγωγικότητα και την απόδοση των επενδύσεων. Είμαστε στην αρχή μιας συναρπαστικής περιόδου στο ταξίδι της καινοτομίας στη Syngenta, όπου με Syngenta –επιστήμη αιχμής οδηγείται η δημιουργία αξίας άμεσα, αλλά και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ανυπομονώ να μοιραστώ τις λεπτομέρειες με τους μετόχους της εταιρίας και με τα ενδιαφερόμενα μέλη.»


 

Θέματα της ίδιας ενότητας
01.15.2018 11:36

Τρ. Πειραιώς: Συνεργασία με την Π. Πετρόπουλο ΑΕΒΕ για χρηματοδότηση
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

03.07.2016 14:12

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του ΕΣΠΑ
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες του...

01.25.2016 18:45

Πληρωμές των παραγωγών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διανομής δωρεάν ρυζιού
Άρχισε η πληρωμή των δικαιούχων που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση κατά το 2015, του εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής ρυζιού σε...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<