Kärcher: Το ζεστό νερό κάνει τη διαφορά!

11-06-2014, 15:47
Kärcher: Το ζεστό νερό κάνει τη διαφορά!

Το ζεστό νερό κάνει τη διαφορά!


Γιατί να επιλέξω ένα επαγγελματικό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού νερού HDS της Kärcher;


Υψηλή πίεση-υψηλή απόδοση. Ζεστό νερό-μέγιστη απόδοση

Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher επιδεικνύουν εντυπωσιακά πλεονεκτήματα έναντι της μεθόδου καθαρισμού άνευ πίεσης όσον αφορά την αποδοτικότητα, το αποτέλεσμα στον καθαρισμό και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού HDS αυξάνουν ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτήματα αυτά κατά τον καθαρισμό επίμονων ακαθαρσιών. Τα μηχανήματα καθαρισμού HDS της Kärcher είναι η βέλτιστη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις καθαρισμού από έλαια, λίπη και πρωτεΐνες και ειδικά εάν πρόκειται για αδιαπέραστες ακαθαρσίες.

Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού μπορούν να αυξήσουν τη θερμοκρασία νερού από τους περίπου 12°C έως τους 155°C. Αυτό επιτρέπει τη μείωση της πίεσης λειτουργίας, του χρόνου χρήσης καθώς και της ποσότητας του απορρυπαντικού. Ο καθαρισμός με ζεστό νερό παρέχει διάφορες δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας καθαρισμού μέσω των πλεονεκτημάτων του HDS:

 

Καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού


Mε τη μείωση της ποσότητας του νερού μπορεί να επιτευχθεί μέγιστη θερμοκρασία ατμού 155°C. Χάρη στον συνδυασμό του ατμού χωρίς μέταλλα και της πίεσης, μπορούν να καθαριστούν ακόμα και οι πιο επίμονες ακαθαρσίες. Έτσι διασφαλίζεται η υψηλή απόδοση καθαρισμού ακόμη και χωρίς χημικά πρόσθετα. Το ζεστό νερό διαλύει τα στερεοποιημένα έλαια και λίπη, τα γαλακτωματοποιεί πολύ καλύτερα και τα απομακρύνει πολύ εύκολα. Στον τομέα των τροφίμων, το ζεστό νερό διαλύει τις πρωτεΐνες και τα λίπη με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο.



 



Εξοικονόμηση χρόνου

Η θερμική ενέργεια αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για τον καθαρισμό. Η εφαρμογή της θερμότητας επιταχύνει τις χημικές διεργασίες, ενώ κάθε αύξηση της θερμοκρασίας κατά 10°C διπλασιάζει τον ρυθμό αντίδρασης. Συνεπώς, η αύξηση της θερμοκρασίας κατά 20°C τετραπλασιάζει τον ρυθμό αντίδρασης. Το ζεστό νερό διαλύει ταχύτερα τις ακαθαρσίες και έτσι επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση χρόνου έως 35%. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ποικίλες εργασίες καθαρισμού με οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

 




Μειωμένη κατανάλωση χημικού

Τα λίπη, τα έλαια, οι ρητίνες κ.λπ. διαλύονται στις περισσότερες περιπτώσεις με ζεστό νερό , συνεπώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ λιγότερα ή καθόλου χημικά καθαριστικά. Έτσι, εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, διασφαλίζεται παράλληλα η προστασία του περιβάλλοντος.

 

 



 





Βελτιωμένη υγιεινή

Ο καθαρισμός με ζεστό νερό μειώνει αποδεδειγμένα την παρουσία μικροβίων. Όσον αφορά διάφορες απαιτήσεις σε επίπεδο υγιεινής, η μείωση της παρουσίας των μικροβίων επιτυγχάνεται χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών και επιπλέον δε χρειάζεται ξέπλυμα.

 

 

 

 

 







Μειωμένος χρόνος στεγνώματος

Oι επιφάνειες που έχουν καθαριστεί με ζεστό νερό στεγνώνουν ταχύτερα χάρη στη θερμότητα και είναι πιο γρήγορα διαθέσιμες για περαιτέρω επεξεργασία ή περαιτέρω χρήση.

 

 

 

 

 

 










 

 

facebook :

Karcher Greece

 

 

youtube :

Karcher Greece

 

official page :

www.karcher.gr

Θέματα της ίδιας ενότητας
12.18.2020 12:47

Η ευφυής γεωργία αύξησε την παραγωγή στα βιολογικά φασόλια των Πρεσπών
Την εισαγωγή πρακτικών στη γεωργία ακριβείας, ήτοι ευφυούς γεωργίας σε βιολογικές καλλιέργειες, έχουν αναλάβει η Εταιρία Προστασίας...

11.15.2019 14:49

Δέσμευση Μητσοτάκη για επιστροφή του προπληρωμένου ΕΦΚ στο κρασί
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί ήταν ένας άδικος φόρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

10.04.2019 14:28

Ελιές και ελαιόλαδο της Ελλάδας εξαιρούνται από τους αμερικανικούς δασμούς
Η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εκφράζει την ικανοποίηση της για την εξέλιξη.

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<