Πειραιώς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για βιώσιμες και εξωστρεφείς αγροτικές επιχειρήσεις

04-06-2014, 19:29
Πειραιώς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για βιώσιμες και εξωστρεφείς αγροτικές επιχειρήσεις

 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιχειρηματίας Αγρότης» διεξάγει από 13 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2014 στις εγκαταστάσεις του στη Ν. Ερυθραία το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

 

  Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη κατάρτιση στην αγροτική επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες που έχουν ως στόχο να αναπτύξουν την αγροτική τους εκμετάλλευση και να την καταστήσουν μία επιχείρηση με εξωστρέφεια και βιωσιμότητα.

 

Μέσα σε 64 εκπαιδευτικές ώρες, έμπειροι εισηγητές, ειδικοί στον τομέα τους, αναλύουν ενότητες όπως: επιχειρηματικός σχεδιασμός και οικονομική διαχείριση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, δικτύωση και κανάλια διανομής, marketing και branding αγροτικών προϊόντων, πωλήσεις και διαπραγματεύσεις, πιστοποιήσεις, καινοτομία στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ορθές γεωργικές πρακτικές και διαχείριση πόρων. Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν επιπλέον παροχές, που αφορούν σε ηλεκτρονικά εργαλεία για αγρότες και επιλεγμένα προγράμματα ασφάλισης από την ERGO.

 

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, το οποίο δραστηριοποιείται στους αναδυόμενους τομείς της αγροτικής και πράσινης οικονομίας. Με την πεποίθηση ότι η αγροτική παραγωγή μπορεί να γίνει η βάση για την ανάπτυξη της οικονομίας στην Ελλάδα, η Εξέλιξη υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα, παρέχει σε αγρότες και παραγωγούς καινοτόμες εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Θέματα της ίδιας ενότητας
01.15.2018 11:36

Τρ. Πειραιώς: Συνεργασία με την Π. Πετρόπουλο ΑΕΒΕ για χρηματοδότηση
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

03.07.2016 14:12

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του ΕΣΠΑ
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες του...

01.25.2016 18:45

Πληρωμές των παραγωγών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διανομής δωρεάν ρυζιού
Άρχισε η πληρωμή των δικαιούχων που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση κατά το 2015, του εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής ρυζιού σε...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<