Συνεργασία της Pernod Ricard Hellas με την εταιρεία Roots Spirits για τη διανομή αποσταγμάτων

20-10-2020, 15:09
Συνεργασία της Pernod Ricard Hellas με την εταιρεία Roots Spirits για τη διανομή αποσταγμάτων

Τη διανομή των αποσταγμάτων Roots της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits των αδελφών Σμυρλάκη, αναλαμβάνει η Pernod Ricard Hellas.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και αφορούσε στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων Roots της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη.

 

Με την ανάληψη της διανομής των τεσσάρων ελληνικών liqueurs, Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo και Roots Kanela, η Pernod Ricard Hellas συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των αδερφών Σμυρλάκη, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2013 την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα, καταφέρνοντας να έχουν πλέον παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bar και ξενοδοχεία του κόσμου.

 

Τα Roots είναι μια ελληνική οικογένεια crafted liqueurs που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη. Το Roots Mastic: Chios Mastic, από καθαρό απόσταγμα μαστίχας Χίου, έχει μαλακή και ραφιναρισμένη υφή και δίνει ένα «παιχνιδιάρικο» πίκρισμα, αφήνοντας μια έντονη επίγευση καθαρής μαστίχας. Το Roots Kanela: True cinnamon, περιέχει φυσικό εκχύλισμα κανέλλας και γαρύφαλλου, σε μία απίθανα γεμάτη, ισορροπημένη και μοντέρνα γεύση.

 

Το Roots Diktamo: Wild Herbs είναι το πρώτο ελληνικό βοτανικό ποτό, που απολαμβάνεται είτε σκέτο με πάγο είτε με μία φέτα αγγούρι, ενώ το Roots Rakomelo: Mountain Honey, είναι ρακή που αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι, από την περιοχή́ της Μάνης και πίνεται ζεστό το χειμώνα ή παγωμένο το καλοκαίρι. Η Roots Spirits πρόσφατα παρουσίασε μια ακόμα σημαντική καινοτομία στον χώρο των ποτών, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Roots Divino (Roots Divino Bianco, Roots Divino Rosso), τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitifs σε αυτή την κατηγορία παγκοσμίως.

Θέματα της ίδιας ενότητας
11.25.2020 15:21

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στήριξης, σε ελιές Καλαμών, καρπούζι, ανοιξιάτικη πατάτα και θερμοκηπιακά κηπευτικά
Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η πλατφόρμα θα δέχεται αιτήσεις έως και την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου.

11.25.2020 14:37

Δικαιούχοι της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 οι αγρότες
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων έχει οριστεί η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

11.25.2020 12:43

Βρούτσης: Σε 5 δόσεις τα χρεωστικά υπόλοιπα ελεύθ. επαγγελματιών- αυτοαπασχολούμενων- αγροτών
Ειδικότερα, η καταβολή των πέντε μηνιαίων δόσεων θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2021 και αφορά 800.349 ασφαλισμένους, για τους οποίους...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<