Συνεργασία της Pernod Ricard Hellas με την εταιρεία Roots Spirits για τη διανομή αποσταγμάτων

20-10-2020, 15:09
Συνεργασία της Pernod Ricard Hellas με την εταιρεία Roots Spirits για τη διανομή αποσταγμάτων

Τη διανομή των αποσταγμάτων Roots της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits των αδελφών Σμυρλάκη, αναλαμβάνει η Pernod Ricard Hellas.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και αφορούσε στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων Roots της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη.

 

Με την ανάληψη της διανομής των τεσσάρων ελληνικών liqueurs, Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo και Roots Kanela, η Pernod Ricard Hellas συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των αδερφών Σμυρλάκη, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2013 την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα, καταφέρνοντας να έχουν πλέον παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bar και ξενοδοχεία του κόσμου.

 

Τα Roots είναι μια ελληνική οικογένεια crafted liqueurs που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη. Το Roots Mastic: Chios Mastic, από καθαρό απόσταγμα μαστίχας Χίου, έχει μαλακή και ραφιναρισμένη υφή και δίνει ένα «παιχνιδιάρικο» πίκρισμα, αφήνοντας μια έντονη επίγευση καθαρής μαστίχας. Το Roots Kanela: True cinnamon, περιέχει φυσικό εκχύλισμα κανέλλας και γαρύφαλλου, σε μία απίθανα γεμάτη, ισορροπημένη και μοντέρνα γεύση.

 

Το Roots Diktamo: Wild Herbs είναι το πρώτο ελληνικό βοτανικό ποτό, που απολαμβάνεται είτε σκέτο με πάγο είτε με μία φέτα αγγούρι, ενώ το Roots Rakomelo: Mountain Honey, είναι ρακή που αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι, από την περιοχή́ της Μάνης και πίνεται ζεστό το χειμώνα ή παγωμένο το καλοκαίρι. Η Roots Spirits πρόσφατα παρουσίασε μια ακόμα σημαντική καινοτομία στον χώρο των ποτών, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Roots Divino (Roots Divino Bianco, Roots Divino Rosso), τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitifs σε αυτή την κατηγορία παγκοσμίως.

Θέματα της ίδιας ενότητας
02.10.2021 13:46

Τηλεδιάσκεψη Λιβανού με την Εθνική Διεπαγγελματική Βάμβακος
Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα θέματα ελέγχων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ και εφαρμογής νέων προτύπων για την ανάδειξη της ποιότητας της ελληνικής...

02.10.2021 13:02

Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στην Αττική με το lockdown
Λαϊκές αγορές ανοιχτές: με 50% συμμετοχή πωλητών, 3 μέτρα απόσταση μεταξύ των σημείων πώλησης και παράλληλες αγορές.

02.10.2021 11:36

Φωτοβολταϊκά, βιολογικοί καθαρισμοί και αποκαταστάσεις κτιρίων στο Άγιον Όρος
Γίνεται η προμελέτη για την κατασκευή βιολογικών καθαρισμών σε όλα τα μοναστήρια ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη αποκαταστάσεις πτερύγων ή...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<