Νέα μονάδα παραγωγής φρυγανιάς στη Χαλκίδα από την ELBISCO

18-04-2018, 12:28
Νέα μονάδα παραγωγής φρυγανιάς στη Χαλκίδα από την ELBISCO

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής φρυγανιάς της εταιρείας ELBISCO στη Χαλκίδα καθώς ολοκληρώθηκε επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

 

Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη νέα Μονάδα Παραγωγής Φρυγανιάς στη Χαλκίδα, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ELBISCO εγκαινίασαν τη νέα εποχή της εταιρίας, η οποία σηματοδοτείται από την υιοθέτηση ενός νέου οράματος και εταιρικής ταυτότητας, αλλά και από μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο όραμα βασίστηκε στις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις όλων των ανθρώπων της ELBISCO, που αποτέλεσαν την ουσιαστική πηγή του οράματος και των αξιών. Παράλληλα, εκφράζει απόλυτα τη στρατηγική στόχευση της εταιρίας για εξωστρεφή ανάπτυξη και ενίσχυση της παρουσίας της στις διεθνείς αγορές. Με βάση τα στοιχεία αυτά, το όραμα της ELBISCO στη νέα της εποχή είναι «να εμπνεύσει την Ελλάδα, πετυχαίνοντας στην παγκόσμια αγορά, με οδηγό τις ελληνικές οικουμενικές αξίες», οι οποίες συνοψίζονται σε τρεις βασικούς πυλώνες: το Ήθος, την Παιδεία και το Μέτρο.

 

Όπως τόνισε κατά την ομιλία της η Πρόεδρος του ΔΣ της ELBISCO, Έλενα Φιλίππου Κουμαντάρου: «Οραματιζόμαστε να γίνουμε ένα φωτεινό παράδειγμα για την Ελλάδα. Να αποδείξουμε ότι ο μοναδικός δρόμος για τη βιώσιμη και, όχι εφήμερη, επιτυχία περνάει μέσα από θεμελιώδεις, βαθιά Ελληνικές οικουμενικές αξίες. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη γνώση. Έχουμε νέες επενδύσεις. Αλλά πάνω από όλα έχουμε ικανούς ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά με αγάπη και αφοσίωση».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης, κατά την παρουσίαση του νέου οράματος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με οδηγό αυτές τις αξίες που πιστεύουμε και υπηρετούμε εμείς στην ELBISCO, θέλουμε να ανοίξουμε τα φτερά μας στον κόσμο. Θέλουμε να πετύχουμε στη διεθνή αγορά. Να δημιουργήσουμε. Να τα καταφέρουμε. Και να δείξουμε σε όλους ότι ο Έλληνας μπορεί να πετύχει με τον σωστό τρόπο με ευθύνη, δικαιοσύνη, ανθρωπιά. Μόνο έτσι, η ανάπτυξη μπορεί να είναι υγιής και διαχρονική».

 

Το ξεκίνημα της νέας πορείας της ELBISCO συνοδεύεται, ταυτόχρονα, από μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων, οι οποίες δημιουργούν προϋποθέσεις για τη μελλοντική της επιτυχία. Σημείο αναφοράς, στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί η λειτουργία της νέας, υπερσύγχρονης Μονάδας Παραγωγής Φρυγανιάς στη Χαλκίδα, μια επένδυση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη στο εξωτερικό. Εξίσου σημαντικές επικοινωνιακές κινήσεις της νέας εποχής της ELBISCO αποτελούν η έκδοση του πρώτου Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές και με εξωτερική τεκμηρίωση, καθώς και ο σχεδιασμός νέου ενιαίου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο τον άνθρωπο, που ολοκληρώνεται σύντομα.

Θέματα της ίδιας ενότητας
03.22.2021 13:33

Καταβάλλεται το de minimis στους βαμβακοπαραγωγούς της Ροδόπης
Την καταβολή της αποζημίωσης μέσω των κονδυλίων του de minimis προς τους βαμαβακοπαραγωγούς της Ροδόπης, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ροδόπης ΝΔ...

10.21.2020 15:47

Τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο την ημέρα προστατεύουν από τη νόσο Alzheimer
Η μελέτη έδειξε ότι μια μακροχρόνια παρέμβαση με μεσογειακή διατροφή πλούσια σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σε 285 συμμετέχοντες, με υψηλό...

05.19.2020 19:27

Νέα μέτρα από τον Βορίδη για την ανακούφιση του αλιευτικού κλάδου
Παρέχεται η απαραίτητη ευελιξία μέσω της υιοθέτησης διαδικασιών που διευκολύνουν τους επενδυτές στην υλοποίηση των επενδυτικών...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<