Στο επαναλανσάρισμα των προϊόντων της επενδύει η Καλλιμάνης

31-01-2013, 16:26
Στο επαναλανσάρισμα των προϊόντων της επενδύει η Καλλιμάνης

Στο επαναλανσάρισμα των προϊόντων της επενδύει η εταιρεία Καλλιμάνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία επένδυση, που θα επιφέρει όχι απλά ανανέωση στην κατηγορία των κατεψυγμένων αλιευμάτων, αλλά και περαιτέρω ώθηση της κατανάλωσης, αφού βοηθά τον σημερινό καταναλωτή, στο πλαίσιο της μειωμένης αγοραστικής του δύναμης να συμπεριλάβει το ποιοτικό ψάρι στην εβδομαδιαία του διατροφή. Κεντρικός άξονας της συγκεκριμένης επένδυσης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αποτελεί η απόφαση της εταιρείας να θέσει ως προτεραιότητά της, εν καιρώ οικονομικής κρίσης, την ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και την ενίσχυση της προσιτότητάς τους στο ευρύ κοινό.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία -πρώτη στην Ελλάδα, αλλά και από τις πρώτες, παγκοσμίως- τοποθετεί στο ράφι του λιανεμπορίου φιλέτα ψαριών αποκλειστικά χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Επιπλέον, πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στη χώρα μας, που δεσμεύεται ότι τα ολόκληρα ψάρια της καταψύχονται επί πλοίου, τη στιγμή που αλιεύονται (Frozen on Board), εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα, τη θρεπτικότητα και τη γεύση ενός φρεσκοαλιευμένου ψαριού. Παράλληλα, η εταιρεία ενίσχυσε τις επιλογές των καταναλωτών της, τοποθετώντας στο ράφι μικρότερες συσκευασίες για φιλέτα ψαριών ευρείας κατανάλωσης, όπως είναι η γλώσσα, ο βακαλάος και το πανγκάσιος. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι μία σημαντική μερίδα καταναλωτών, που, στο πλαίσιο της τάσης του eat-in (τρώω στο σπίτι), αναζητούν νέες γεύσεις, η εταιρεία επισημαίνει ότι τοποθέτησε στην αγορά τέσσερα νέα προϊόντα.

 

Πρόκειται για το Καλαμάρι από τα παγωμένα νερά της Παταγονίας, τον Βακαλάο φιλέτο με δέρμα Ν. Αφρικής, τα ανάμεικτα θαλασσινά -ένα μείγμα από κομμένα και καθαρισμένα καλαμαράκια, μύδια χωρίς κέλυφος και αποφλοιωμένες γαρίδες και, τέλος, το Surimi- ένα προϊόν απομίμησης καβουριού, το οποίο είναι ιδανικό για ορεκτικά και σαλάτες, αφού δεν χρειάζεται μαγείρεμα, ενώ διατίθεται σε μορφή sticks για εύκολο τεμαχισμό σε ροδέλες ή σε λεπτές λωρίδες. Τέλος, στο πλαίσιο της επένδυσης του επαναλανσαρίσματος, η εταιρεία προχώρησε στον επανασχεδιασμό της συσκευασίας των προϊόντων της.

 

Οι νέες συσκευασίες έχουν σχεδιαστεί, έτσι ώστε να απεικονίζουν τις εταιρικές αξίες της για καινοτομία, ποιότητα και φροντίδα για τον άνθρωπο και, ταυτόχρονα, να διευκολύνουν τον καταναλωτή στον γρήγορο εντοπισμό των πληροφοριών, που αναζητά. Το επαναλανσάρισμα θα πλαισιωθεί από έντονη παρουσία της εταιρείας εντός του χώρου των σούπερ μάρκετ, καθώς και από ένα ευρύ φάσμα επικοινωνίας με τρεις νέες τηλεοπτικές διαφημιστικές ταινίες και έντονη παρουσία στο digital.

Θέματα της ίδιας ενότητας
07.18.2018 14:35

Με «μαύρα» ή εικονικά τιμολόγια διακινούνται ένα στα πέντε φρούτα και λαχανικά από Βόρεια Ελλάδα και Ήπειρο
H κατάσταση κάθε χρόνο, αντί να βελτιώνεται, με εντατικοποιημένους ελέγχους και τσουχτερά πρόστιμα, γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

07.18.2018 14:30

Αδιαπραγμάτευτη η πληρωμή των προμηθευτών στον έναν μήνα
Ουσιαστικές αλλαγές στο σχέδιο οδηγίας της Κομισιόν για τις αθέμιτες πρακτικές στην εφοδιαστική αλυσίδα, ζητά το Ευρωπαϊκό...

07.18.2018 14:21

Έως το 2020 τακτοποίηση κυρωμένων δασικών χαρτών
Περιθώριο μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2020 θα έχουν οι παραγωγοί προκειμένου να τακτοποιήσουν (ρυθμίσουν) μέχρι 08/08/2020.

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<