Στα European Business Awards η GAEA

10-01-2013, 18:53
Στα European Business Awards η GAEA

Στα European Business Awards 2012/2013 προκρίθηκε η GAEA, διεκδικώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “The Import/Export Award”, ως 1 από τις 10 υποψήφιες επιχειρήσεις της κατηγορίας.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποψηφιότητα αυτή έρχεται σε συνέχεια του τιμητικού τίτλου “Ruban d’ Honneur” που απέσπασε η εταιρία στην προημιτελική φάση του διαγωνισμού, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις 100 πιο πετυχημένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του 2012/2013.

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών αποτελούμενο από ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες της Ευρώπης, αξιολόγησε συνολικά 200 εταιρείες οι οποίες είχαν διακριθεί ως National Finalists στην προηγούμενη φάση του διαγωνισμού. Από αυτές, 100 επιχειρήσεις από 27 ευρωπαϊκές χώρες επιλέχθησαν ως αποδέκτες του βραβείου Ruban d'Honneur για την εξωστρέφεια, την καινοτομία και το δυναμισμό τους. Φέτος, ο διαγωνισμός διαφοροποιήθηκε από τις διοργανώσεις των προηγούμενων ετών δυσκολεύοντας τη διαδικασία για τους υποψηφίους. Πιο συγκεκριμένα, κάθε επιχείρηση υπέβαλλε ένα βίντεο με την παρουσίαση των δραστηριοτήτων της, ως μέρος του διαγωνιστικού κομματιού.

 

Στη συνέχεια αναρτήθηκαν όλες οι υποψηφιότητες στην ιστοσελίδα των European Business Awards όπου και τέθηκαν στην κρίση του κοινού μέσω μίας online ψηφοφορίας. Κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων της δημόσιας online ψηφοφορίας, πάνω από 35.000 επισκέπτες ψήφισαν το αγαπημένο τους βίντεο από κάθε χώρα. Η GAEA κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού μέσω της online ψηφοφορίας αλλά και της κριτικής επιτροπής, πέρασε στην τελική φάση του διαγωνισμού, η οποία θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο Düsseldorf της Γερμανίας. Τα τελικά αποτελέσματα και οι νικητές της κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο σε μία λαμπρή εκδήλωση παρουσία όλων των συμμετεχόντων και των συντελεστών, ενώ στην ίδια τελετή θα απονεμηθεί στη GAEA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Ruban d’ Honneur”, στοχεύοντας να αποσπάσει μαζί και το 1ο βραβείο της κατηγορίας.

 

Με αφορμή τη διάκριση αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Η κατάκτηση του “Ruban d’ Honneur” για το 2013 μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα και μεγαλύτερο πάθος στην παραγωγή εξαιρετικών, αυθεντικών, ελληνικών προϊόντων.

 

Αυτή η τιμητική βράβευση έρχεται να συμπληρώσει τη διάκριση της εταιρίας μας και στα περσινά European Business Awards με τον ίδιο τίτλο. Τώρα, η ομάδα της GAEA καλείται να παρουσιάσει ζωντανά την πορεία της ως αυτή τη διοργάνωση μπροστά στους κριτές, ακολουθώντας πάντα πιστά τη δέσμευσή της για επιχειρηματική αριστεία και παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιολάδου και ελιάς».

 

Τα European Business Awards (www.businessawardseurope.com) έχουν καταφέρει να αποτελέσουν τα βραβεία θεσμό για τον ευρωπαϊκό επιχειρηματικό κόσμο φέρνοντας σε επαφή τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης με νέες και καινοτόμες ιδέες. Οι υπόλοιπες κατηγορίες που βραβεύονται είναι οι: Innovation, Growth Strategy, Environmental & Corporate Sustainability, Customer Focus, Employer of the Year, Entrepreneur of the Year και Business of the Year. Μεγάλος χορηγός των European Business Awards είναι η HSBC, ενώ στους υπόλοιπους χορηγούς ανήκουν η Βρετανική Κυβέρνηση, μέσω της κρατικής υπηρεσίας UK Trade & Investment, η RSM και η Infosys.

Θέματα της ίδιας ενότητας
03.21.2019 14:28

Διατηρούν τις επιδοτήσεις τους οι κτηνοτρόφοι που χάνουν ζωικό κεφάλαιο λόγω «ανωτέρας βίας»
Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, Υπουργική Απόφαση με θέμα «Λεπτομέρειες εφαρμογής των...

03.21.2019 13:33

Σε εξέλιξη οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνοπιών
Τέλος Μαρτίου ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε...

03.20.2019 14:59

Ο Σταθάκης διαψεύδει τα περί αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος
«Είναι απόφαση της ΔΕΗ» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την απόφαση μείωση της έκπτωσης στους συνεπείς καταναλωτές.

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<