Παράταση για τις αιτήσεις σχετικά με την επιθεώρηση από Ρωσική Υπηρεσία

03-04-2015, 16:41
Παράταση για τις αιτήσεις σχετικά με την επιθεώρηση από Ρωσική Υπηρεσία

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων ζωικής προέλευσης που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους (αλιευτικά προϊόντα, γαλακτοκομικά/τυροκομικά και προϊόντα κρέατος) στην Τελωνειακή Ένωση (ΤΕ), ως την Τετάρτη, 8 Απριλίου.

 

Επισημαίνεται ότι η διενέργεια της προαναφερθείσας επιθεώρησης δεν συνεπάγεται τη δυνατότητα άμεσης εξαγωγής, αλλά μόνο τη δυνατότητα εξαγωγής, εφ’ όσον εκλείψουν όλοι οι περιοριστικοί παράγοντες (π.χ. εμπάργκο).

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην εν λόγω αίτηση πρέπει να αναγράφονται τα παρακάτω:

 

1. Στοιχεία της εταιρείας (επωνυμία, κωδικός έγκρισης, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας ) και τα προϊόντα που επιθυμεί να εξάγει.

 

2. Δέσμευση της εταιρείας ότι η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων που προορίζονται για εξαγωγή στην ΤΕ προσαρμόστηκε κατάλληλα και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της ΤΕ και έχουν διενεργηθεί οι σχετικοί αυτοέλεγχοι.

 

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της ΤΕ στον ιστότοπο του Υπουργείου μας (http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/eisagoges-ejogoges/ejagoges/1975-ejagoges-zoikhs-rosia ).

 

Η ακριβής ημερομηνία διενέργειας της επικείμενης επιθεώρησης, καθώς και οι επιχειρήσεις που θα επιθεωρηθούν, θα σας γνωστοποιηθούν μόλις ενημερωθούμε σχετικά από τη Ρωσική Υπηρεσία.

Θέματα της ίδιας ενότητας
01.15.2018 11:36

Τρ. Πειραιώς: Συνεργασία με την Π. Πετρόπουλο ΑΕΒΕ για χρηματοδότηση
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

03.07.2016 14:12

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του ΕΣΠΑ
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες του...

01.25.2016 18:45

Πληρωμές των παραγωγών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διανομής δωρεάν ρυζιού
Άρχισε η πληρωμή των δικαιούχων που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση κατά το 2015, του εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής ρυζιού σε...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<