Τρία νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας ανακοίνωσε η Πειραιώς

19-03-2014, 17:19
Τρία νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας ανακοίνωσε η Πειραιώς

Τρεις νέες συμφωνίες για προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

 

Ειδικότερα πρόκειται για τις παρακάτω εταιρείες:

 

«ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ»

 

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς κηπευτικών της Κρήτης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των κηπευτικών, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία. Η εταιρία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ», έχει τις εγκαταστάσεις της στο Καστέλι Κισσάμου του νομού Χανίων και δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας βιολογικών και μόνο προϊόντων. Η εταιρία εστιάζει στην προώθηση των βιολογικών Κρητικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας. Τα προϊόντα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξίας λόγω της υψηλής ποιότητας τους και λόγω του αυξημένου ποιοτικού ελέγχου από τον οποίο διέρχονται. Η ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση η οποία διαγράφει μία πραγματικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εμπορίας υψηλής ποιότητας βιολογικών κηπευτικών και φρούτων.

 

Η επιχείρηση διεισδύσει σε νέες αγορές όπως Γερμανία, Δανία, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία αυξάνοντας τις εξαγωγές της και προβάλλοντας στο εξωτερικό την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων καθώς και την σοβαρότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

 

«Γεωργούδης Α.Ε.»

 

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς του Νομού Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Γεωργούδης Α.Ε.». H συγκεκριμένη χρηματοδοτική πρόταση Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς ποικιλίας «Καλαμών», αφορά σε σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης του προϊόντος κι αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

 

Η εταιρία «Γεωργούδης Α.Ε.», διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στην Β’ ΒΙΠΕ του Βόλου και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής της ελιάς. Η Γεωργούδης Α.Ε. η οποία λειτουργεί από το 1897, προσφέρει στους πελάτες της σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο, την καλύτερη ποιότητα και την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η μακρά εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή και την παραδοσιακή παρασκευή, τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας κι αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, εγγυώνται ελιές μοναδικής γεύσης και ποιότητας. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

 

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης. Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας φθάνουν συνολικά τις 22, πιστοποιώντας έτσι τη σταθερή βούλησης της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

 

«Ε.Τσάνταλης Α.Ε.»

 

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε αμπελουργούς των Νομών, Πέλλης και Λάρισας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των οινοποιήσιμων ποικιλιών σταφυλιού, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

 

Η εταιρία «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.», διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, στη Ραψάνη, στη Μαρώνεια και στη Νάουσα και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων. Για τέσσερις γενιές η οικογένεια Τσάνταλη μοιράζεται το πάθος για τη μοναδικότητα των ελληνικών αμπελώνων και τα μυστικά της δημιουργίας οίνων και αποσταγμάτων ποιότητας. Αυτή η παράδοση, συνδυασμένη με το όραμα και τη διορατικότητα, έχει οδηγήσει στην ταχύτατη ανάπτυξη της TSANTALI, που σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ειλικρίνεια, η ευθύνη και ο σεβασμός της εταιρίας απέναντι στους καταναλωτές, στην αγορά και στους ανθρώπους της, είναι η πυξίδα της καθημερινής της πρακτικής.

 

Είναι ενεργά «παρούσα», στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, προβάλει την αυθεντικότητα της ελληνικής αμπελουργίας και της οινοποιίας, και διακρίνεται για την επιχειρηματική καινοτομία της. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης. Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας φθάνουν συνολικά τις 21, πιστοποιώντας έτσι τη σταθερή βούλησης της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Θέματα της ίδιας ενότητας
10.14.2022 16:54

Γεωργαντάς: Ψυχή της γης μας η Ελληνίδα αγρότισσα
Το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνίδα αγρότισσα στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά και τη προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και...

10.14.2022 16:54

Γεωργαντάς: Ψυχή της γης μας η Ελληνίδα αγρότισσα
Το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνίδα αγρότισσα στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά και τη προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και...

10.14.2022 16:54

Γεωργαντάς: Ψυχή της γης μας η Ελληνίδα αγρότισσα
Το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνίδα αγρότισσα στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά και τη προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και...

Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 35, ΤΚ:11743, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 210-9249571/2, FAX:210-9249573
<